Category Archives: Uncategorized

A nap, amikor segget csináltam a számból

Sziasztok,

ez a nap is elérkezett. Anno 2003-2004 tájékán mondtam azt, hogy mekkora hülyeség már egy naplónak adatbázis. Most pedig azzal együtt, hogy a domain-em új szerverre költözött, lecseréltem a flatpress-t wordpress-re. Egyszerűen kényelmi okokból, mert 2014-ben már kicsit cikinek éreztem olyan dolgokat, hogy nem tudom egy postról megmondani, hogy mikor jelenjen meg. Hogy nincs egy normális galéria, nem lehet normálisan beágyazni videókat, folyamatosan kijátsszák a captcha-t és spammelik a kommenteket. Meglátjuk, mennyire jön be a dolog.

Sajnos a régi hivatkozások és a képek nincsenek meg, szerintem a népszerűbb posztokban javítom majd, a többit meg ki nézi. A lényeg, hogy 2002 november óta töretlenül írom a hülyeséget (még ha a régi posztok dátuma el is veszett, emiatt úgy látszik, hogy 2005-ös az első bejegyzésem), először email formában, majd pedig sok-sok blogmotoron keresztül mostantól WordPress-en.

Szülinap :-)

Tegnap volt a kislányom, Angéla első szülinapja. 🙂 Miről kéne megemlékeznem a naplómban, ha nem erről a jelentős eseményről? :-))

angi_egy_eves

Boldog szülinapot, Drága! Igyekszünk, hogy meglegyen a boldogság és az egészség, ezért ezt nem kívánom, hanem tenni próbálok érte.